Blog

Így válaszd ki az esemény helyszínét

Tréninget, konferenciát, kiállítást, workshopot vagy egyéb eseményt szervezel?
Rengeteg a tennivaló és az előkészület, ezért adunk néhány támpontot mire érdemes gondolnod..

Olvasd el milyen szempontok szerint válassz helyszínt.

A QR kódok alkalmazása a kiállítási standokon

Egyes statisztikák szerint a földön 6-7 milliárd embernek van mobiltelefonja. Így nagy eséllyel a te standodnál megforduló látogatók zsebében is ott lapul. 

Miért érdemes használni? Ötletek, hogyan és hol használhatók..

 

A hangulatos téli kirakatok varázsa

Az ünnepek közeledtével még azok is megállnak (kirakatturisták) a szép és hangulatos téliesített kirakatok előtt, akiknek egyébként egyáltalán nem szokása. Mialatt ott időznek, könnyen feléledhet bennük a vásárlás vágya. Használjuk ki ügyesen az év leghidegebb évszakát, és vonzzunk minél több vásárlót az üzletünkbe!

Hogyan tehetjük ez meg?

Poszterméretek, plakátméretek

poszterméretekSzámos megállítótála, vitrin, prospektustartó mérete DIN A méretekben, a nyomtatott termékekhez lettek kialakítva.
Ez a kompatibilitás miatt érdekes, hiszen egy elkészített grafika, abból készített nyomat több termékhez is használható.

Nyomtatásnál a megadott méreteket DIN A méretegységekben számoljuk, A0; A1; A2; A3; A4 pontos méretei a táblázatban láthatók:

Így válasszon cégtáblát!

A cégtábla választáson nagyon sok múlik.
Ezt látják meg először a járókelők a kirakat felett (ha van). Hangulatot, és professzionalizmust közvetít, hívogat, avagy riogat.

Ne nyúljon mellé, menjen biztosra tanácsainkkal!

 

Miért fontos, hogy kitűnjön a tömegből?

Manapság már nem mindegy, hogyan képviseljük a céget egy rendezvényen.
Azok a megoldások, amik korábban működtek, mára már hatástalanok a vevőszerzésben.  S hogy miért?

A vevőmágnes kirakat dekoráció

Nem veszik észre üzletét?
A járókelők anélkül mennek el mellette, hogy akár csak egy pillantást is vetnének rá?

Ne hagyja, hogy így legyen, tegyen ellene! Ha beveti a vevőcsalogató kirakat eszköztárat, hamarosan fellendül üzlete forgalma!

A legjobb kiállítási marketing eszközök alacsony büdzsé esetére

szólólapozás, mint marketing eszköz

Nem kevesebbet állítunk, mint hogy kis költségvetésből, megspékelve egy ütős marketinggel is lehet okosan kiállítani! Elárulunk néhány kulisszatitkot, mellyel sikeresen szólíthatja meg leendő vevőit a kiállításokon. Olyanokat, amiket az igazán nagyok sem mindig ismernek. Ezek birtokában sok-sok új ügyfélre tehet szert, így érdemes figyelnie!

Meggyőző igenek a felfújható reklám mellett

Felfújható reklám, folyamatos fújást nem igényel

Ma egy reklámmal foglalkozó marketingesnek vagy cégvezetőnek az egyik legnagyobb problémája hogyan reklámozzunk hatékonyan. Ha rendezvényen, kiállításon vesz részt vagy üzlete van, a legtöbbször feltett kérdés hogyan tűnjünk ki a reklámzajból.

A válasz összetett, de ha csak a reklámmegjelenésre, a reklám kivitelezésére, típusára szűkítjük le a választ akkor egyértelmű. A reklámban is az élen kell járni. 

De hogyan? Bemutatunk egy lehetőséget, ismerkedjen meg vele: ez a felfújható reklám termékcsalád!

Szobainas prospektustartók

A prospektustartókról sokszor megfedkeznek, mégis számtalan helyen és helyzetben segíthetik az Ön munkáját, és hozzájárulhatnak a sikeréhez.
Egyértelmű hogy miért, de adunk néhány ötletet és bemutatunk néhány típust.. Tudjon meg többet a prospektusok kihelyezési lehetőségeiről!