Reklámújdonság! Ezért jársz jól a logó projektorral…

A logó projektor egy olyan újdonság, melynek előnyeit ha kamatoztatja, megelőzheti piaci versenytársait. Ereje a biztosított látványban rejlik, mely nem csupán egy kivetített grafika, kép, rajz, felirat, vagy logó, hanem egy kivételes tulajdonságokkal rendelkező reklámeszköz.

Lássuk, milyen előnyökben bízhatsz, ha a logó projektort választod

Röviden a működési elvéről:
Az üveglencsére rétegesen applikált kép a fényforrás elé, a projektorba helyezhető, s 50 cm-től 30 méterig terjedő nagyságban kivetíthető, függően a vetítési távolságtól, a vetítő típusától, és teljesítményétől. Akár 2540dpi felbontás is biztosítható vele.

Előnyök:

  • Kezdjük onnan, hogy a logó kivetítést még csak kevesen próbálták ki, azaz igazi úttörő lehet a piacon, és könnyű lesz beazonosítani a cégét a nagy reklámkavalkádban. Erős cégreklám, remek eszköz az imázsépítésre.
  • Az újdonság, plusz a fények ereje miatt könnyen felhívhatod magadra a figyelmet: a fények pszichológiai vonatkozásban hívogató, vonzó hatással bírnak, különösen, ha jól használod a színek erejét is. Sőt, a halogén, xenon vagy LED izzós modellek különböző fényerejét is nagyszerűen kihasználhatod a legjobb eredmény elérése érdekében!
  • Feltűnő, és különleges. A hatás tovább fokozható a kép egy, vagy két irányba történő forgatásával, annak megállításával, illetve a képek váltogatásával. Igényeidnek megfelelően testre szabható. Fókusza kiváló, minősége magas.
  • Helyt áll a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is, a projektor ajánlott működtetési hőmérséklete ugyanis -10 és +45 °C között van. Az alumínium ötvözetű ház ellenáll a rozsdának.
  • Pont annyi információt közöl, amennyi még optimális, nem többet, és nem kevesebbet. A cég kivetített logóját könnyű megjegyezni, az emberek sokáig megőrzik emlékezetükben.
  • Hatékonysága a statikus reklámokhoz képest bizonyítottan többszörös. Hogy miért? A fényreklám annak észlelésekor azonnal felkelti az érdeklődést, lehetetlen nem rá figyelni.
  • Szinte bárhol használhatod, üzlethelyiség padlóján, oldalfalán, a plafonon, rendezvényeken, szórakozóhelyeken, szállodákban, az egyes létesítmények előtti járdára vetítve, épületfalon, stb.

További információt és árakat webshopunkban találsz.