Szobainas prospektustartók


A prospektustartókról sokszor megfeledkeznek, mégis számtalan helyen és helyzetben segíthetik a munkádat, és hozzájárulhatnak a sikeredhez.
Képzeld el, hogy várakozol egy helyiségben, és már halálosan unod magad. Szívesen lapozgatnál valamit, de nincs a táskádban semmi ilyesmi. Nos, lehet, hogy egyesek így éreznek Nálad járva. Ez nem kell, hogy így legyen! Egy feltűnő, ámde ízléses prospektustartó kínálatával ébren tarthatod vendégeidet, ügyfeleidet, látogatóidat. Ráadásul reklámnak sem utolsó. A szórólapok, reklámanyagok, termékkatalógusok általában az illető motyójában landolnak, amit aztán hazaérve is tud nézegetni. Egy így elvitt reklámkiadvány segítségével pedig bárki könnyen kapcsolatba tud lépni Veled.

Hová?
Pénzintézményekbe, váróhelységekbe, közintézményekbe, kiállításokra, rendezvényekre, irodaházakba, irodába, üzletekbe…
Olyan helyekre ahol szeretnél tájékoztatást adni vagy éppen reklámozni partnereidnek, vevőidnek.

Kiállításokon, rendezvényeken úgy tűnik, hogy sok látogató csak céltalanul gyűjtöget és a standok prospektustartóiba tett kiadványait szó nélkül magával viszi. Ne tekintsd kidobott pénznek, vagy elszalasztott lehetőségnek, hiszen az egyes anyagok teszik a dolgukat az illető otthonában, vagy a buszon, villamoson, stb., olvasva. Sőt, lehet nem is az adott látogató a potenciális ügyfél, hanem egy ismerőse, családtagja, akinek továbbadja a szerzett információkat.

Helyezd ki katalógusaid és prospektusaid átlátható formában egy stílusos állványra

Prospektustartóink igényes módon kínálják céged szóróanyagait.

Többféle típust és méretet forgalmazunk és egyedi megoldásokat is gyártunk. Helyigényük minimális, élettartamuk hosszú, könnyen kezelhetőek, szállíthatóak, egyszerűen felállíthatóak, s cserélhető a reklámfelületük.

A hely lehetőségeitől mérten kialakításra került falra helyezhető prospektustartók, talajra állítható, térben álló és körbejárható katalógus- és brossúra tartók és a leggyakrabban alkalmazott asztalra helyezhető szórólap tartók.

Néhány típus honlapunkon is látható, de ha egyedi elképzelésed van az is megvalósítható, akár meglévő prospektustartó állványhoz csatlakoztatva. ( pl. aláírásgyűjtéshez dobozzal kiegészített plakát- és prospektustartó állvány).

Sőt ha igazán praktikus és összetett megjelenésben gondolkodsz, egyéb termékkel is kombinálható egy brosúratartó.

A te döntésed, hogy hova teszed a tartóállványt, de az belátható, hogy elkerülhetetlen a szórólapok, prospektusok, árlisták kihelyezése, hiszen az ügyfelek igénylik a tájékoztatást

  • Ha elsőként egy egyszerű megoldást próbálnál ki, válaszd az összecsukható hálós prospektustartót! A legkedvezőbb árú mobil tartó állvány, 8 db A4-es méretű tárolórekesszel.
  • Ha formatervezett Zikk-Zakk prospektustartónkat használnál inkább, exkluzív, és formatervezett megoldást fogsz kapni. A tároló 6 db A4-es helyét bőven megtöltheted különböző katalógusaiddal, szóróanyagaiddal. Kapsz hozzá egy bőröndöt is, így összecsukott állapotban könnyedén magaddal viheted például egy prezentációra is.
  • fém prospektustartó, ami szintén exkluzív, és formatervezett darab, 5 tárolóhelyes. Használatával átlátható formában mutathatod be termékeidet. Összecsukás előtt nem szükséges kiszedned rekeszeiből a reklámanyagokat, velük együtt vihető tovább. Nem fantasztikus? Gondolj bele, ezzel mennyi időt megspórolsz!

  • Ha tájékoztatást vagy extra reklámot tennél ki, amit cserélgetni és aktualizálni is tudsz akkor örülni fogsz a plakátkerettel kiegészített prospektustartó állványunknak!
    Méretei: A4 ; A3; A2; A1, egy-, vagy kétoldalas kivitelben kaphatóak.
  • Testvére a világító prospektustartó, szintén a praktikum szülötte. Nagy felülete már messziről hívogat és duplán tájékoztat. A világító plakátkeret alá extra kihelyezhetsz katalógusokat. Tulajdonképpen nem más, mint egy világító poszterkeret állvány, hajlított lemez szórólap tartóval. Perszonalizálható! Ne fogd vissza az ötleteidet!
  • Egyedi állványaink kivitelének csak kreativitásod szabhat határt! Miért lenne állványod tucatgyártmány? Egészen egyedi megoldások születhetnek a termék funkciója, mérete, darabszáma, helye, kivitele, a rajta szereplő reklám, s a rászánt összeg figyelembevételével. Legyen olyan az állványod, amilyenre szükséged van!

Még többet szeretnél? Kombinálnád a különböző eszközöket, hogy növeld a hatékonyságukat?

Egyeztess irodánkkal, hogy megbeszéljük a részleteket, akár személyesen is, a bemutatótermünkben!