Tucat reklámok?

Tucat reklámok! Ön ne álljon be a sorba!

Aki sikeresen akar eladni mai világunkban, annak egyáltalán nincsen könnyű feladata. Legyen szó bármely területről, a cég tulajdonosai, illetve a reklámokért felelős munkatársak sok esetben nagy konkurenciával találják szemben magukat.
Azonban a kérdés az, hogy saját területén hová rangsorolja célközönsége az Ön vállalkozását?

Hightech cégtáblák csúcs minőségban
Kizárólag minőségi és megkülönböztető reklámban érdemes gondolkodni!

Mennyiség helyett minőség

Minden cégnek megvan a költségkerete, melyet reklámra költhet. Ez minden bizonnyal az Ön vállalkozása esetében is így van.

Ilyenkor rengeteg kérdés merül fel:

 • milyen reklámeszközökbe fektessem a pénzt?
 • mennyi az az összeg, amit rá tudok fordítani egy-egy megoldásra?
 • vajon elérem-e megfelelően mindezen reklámmegoldásokkal a célközönségemet?

A vállalatok – különösen „kezdőként” – nehezen húzzák meg a határt, hiszen a reklámozásra szánt pénzből szeretnének mind többet kihozni. Azonban nagyon fontos megfontolni, nem kellene-e inkább a mennyiség helyett a minőségre fektetni a hangsúlyt.

 

Közhelyes és sablonos megoldások

Ezek azok, melyek alkalmazása esetén a versenytársak között nehéz lesz labdába rúgni. Hacsak ők nem használnak még alkalmatlanabb reklámokat. Természetesen Önnek sosem arra kell törekednie, hogy az alacsony színvonalon reklámozó cégek között legyen a legjobb.

Az Ön célja az legyen, hogy találja meg a reklámeszközök piacán lévő megoldások között a lehető legmegfelelőbbeket. A DisplayHáz azt tűzte ki célul, hogy ezen kellékek közül – a megrendelővel karöltve – megtalálja a legideálisabb megoldásokat. Ismerje meg őket, hogy elkerülhesse a tucat reklámokat!

 

DisplayHáz megoldások
az egyediség, a praktikum, a minőség és a költséghatékonyság jegyében

Cégünk folyamatosan azt tartja szem előtt, hogy melyek a legkeresettebb és legnagyobb sikerrel alkalmazott reklámeszközök. Emellett lényegesnek érezzük az állandó megújulást, a kínálat igényes frissítését. Ennek érdekében figyelünk megrendelőink visszajelzéseire, egyedi igényeire.

üzletbe világító reklám és világító pult
Világító reklám és világító pult üzletberendezés és reklám egyben

Amiben Ön gondolkodhat:

 • Cégtáblák: betűk, illetve logók térbeli, plasztikus megformálása, mellyel cége számára egyedi arculatot adhat, ezáltal vevői felöl nagyobb figyelmet kaphat. Különféle alapanyagok, illetve technológia alkalmazása révén a legegyedibb, leginkább testreszabott megoldásokat hozzuk létre.
 • Útbaigazító és információs táblák, oszlopok, totemek, világító dobozok ízlésesen, a vevő által kért forma-, illetve színvilággal, egy- vagy kétoldalasan. Világítással, beltéri vagy kültéri változatban. Mindezt a legkülönfélébb árkategóriákban – az Ön igényeit figyelembe véve.
   

információs táblák irodaépületbe
Az információs táblákkal szemben alapkövetelmény, hogy az épület enteriőrjéhez is illeszkedjenek. 

 • Plakáttartó vitrinek információk biztonságos és cserélhető kihelyezésére – kültéri, illetve beltéri változatban.
   
 • Display állványok: amikor a megjelenés el kell, hogy adja a terméket. Nagy a tét. Éppen ezért a DisplayHáz által kínált bannerek, roll-upok, kínáló pultok, hátterek, reklámzászlók, illetve megállítótáblák egyedi kivitelben, mobilan, könnyen felállíthatóan, számos felhasználási lehetőséggel, élen állnak a kiemelkedő és figyelemfelkeltő reklámeszközök piacán. Különböző árszintek, ám minden esetben színvonalas kivitel, hogy Ön megtalálja számításait.
   
 • Üzletberendezés és dekoráció: prospektustartók, pultok, posztertartó sínek, illetve világító plakátkeretek, textilképek stb. – színvonalas termékek az ízléses boltbelsőért, raktárról, illetve egyedi igények szerint gyártva.


Gyönyörű, hangsúlyos, erős belső megvilágítással készült világító reklám feszített textil nyomattal. 

 

 • Innovatív reklámok: az interaktív felületek, animált reklámok, 360o LED kijelzők, reklámsátrak dekoratív, nívós és figyelemfelkeltő megoldásai, melyek garantáltan kiemelik a márkát.
 • Kiállítási standok: a kiállítások nagymesterei számára olyan megoldással, a T3 kiállítási rendszerrel állunk elő, mely igazi újítás a standépítés területén. Egyszerű, mégis nagyszerű, könnyedén, külsős építő segítsége nélkül használható, gazdaságos és újrafelhasználható rendszer.
   

sokoldalú kiállítási stand
Kiállítási stand az utazás kiállításon. Kiállítás után is dekorációként funkcionáló háttérfal.

 

Nagyszerűnek, egyedinek, figyelemfelkeltőnek lenni könnyebb, mint gondolná. A kiemelkedés nem csupán a „nagyok” kiváltsága.

Mondja el elképzeléseit, céljait és tanácsot adunk mely megoldással éri el a kívánt hatást.
Számos reklámeszközt és reklám megoldást tudunk javasolni amit nem csupán reklám, promóció és kiállítás céljára készítünk, hanem belsőépítészeti design megoldások megjelenítésére is használunk.
Várjuk megkeresését és látogatását a DisplayHáz-ban. Elérhetőségeink..