Útbaigazító táblák kívül – belül

 

Útbaigazító táblákkal segítsd ügyfeleidet!

Mit ér egy vállalkozás, cég épülete, ha a benne közlekedők nem tudnak tájékozódni benne, és csak bosszúságok árán találnak el a keresett célpontig, és kínkeservesen „szabadulnak” ki belőle? Egy kisebb épület esetén talán még nem gond az útbaigazítás hiánya, de egy nagyobban már el lehet tévedni. Úgy is, ha van egy kedves portás, aki segít. Céged, vállalkozásod ki van éhezve az útbaigazító táblákra. Érdemes hát megtervezni, milyen legyen a stílusuk, hogy milyen célt szolgáljanak.

Úgy tudod leginkább megtalálni a megfelelőeket, ha gondolatban végigjárod az épületet, kezdve a bejárattól, a szélrózsa minden irányába. Mit kereshet, aki ide betér? Az igazgató irodáját? A személyzeti szobát? A takarítónőt? Esetleg a mellékhelyiséget? Ezek mellett szükség lehet jelölni a liftek hollétét, az emeletszámot, a kijáratot, étkezőt, a terasz helyét, stb. Iránymutatás nélkül csak eltévednénk egy épület labirintusában. Útbaigazító táblákra tehát szükség van! De milyet válassz? Segítünk, hogy eligazodj választékunkban!

Kis kiadással juthatsz hozzá a nyomtatott grafikával ellátott, esetleg aluprofillal keretezett PVC információs táblához. Színes piktogrammok, képek is szerepelhetnek rajta. Javasolt védőlaminálni, hogy sokáig mutathassa a helyes irányt. Bármilyen méretben elkészítjük! Nem csak szögletes, formára stancolt fajtája is van. Távtartókat is kaphatsz hozzá.
PLANO tábláink a legtöbb enteriőrbe passzolnak. Egyoldalas kivitelű, melynél az információs szöveg az alumínium tábla és a plexi előlap közé kerül. Gyorsan cserélhető a felirat, mely a papír alap mellett készülhet betűkivágással, vagy öntapadó fóliával is. Ívelt, elegáns forma, irodaházakba szokták

Útbaigazító táblák kihelyezése:

  • VEXO táblákat főként irodaházakba szoktak rendelni tőlünk, ajtótáblaként, függesztett, vagy talajra állított kétoldalas információs útbaigazító táblaként. Igazán elegáns információs rendszer!
  • Az INOXO változat víztiszta üvegből készült, modern, elegáns tábla.
  • KRISTALLINO gazdagságot, tisztaságot sugároz.
  • FORMOfix az állandó, vagy nem gyakran cserélődő információk számára hivatott. A FORMOplex ezzel szemben már egy olyan alumínium keretben cserélhető nyomat, plexi előlappal, mely a gyakran cserélődő információk számára alkalmas. A FORMOglas egy szolid alumínium keret 6 mm vastag plexiüveg előlappal, cserélődő információk számára.
  • CIS a fal síkjából kiívelő alumínium eloxált információs tábla, a két szélén finoman gömbölyített lezárással.
  • CSS Modulokból összeállítható sínes információs rendszer. Remek megoldás, ha több egymástól független feliratot szeretnél egy táblán belül elhelyezni.

Ne hagyd magára az épületben tartózkodókat, válassz útbaigazító tábláink közül!