A vevőmágnes kirakat dekoráció

Kirakat dekoráció ügyesen és ötletesen!

Nem veszik észre üzleted? A járókelők anélkül mennek el mellette, hogy akár csak egy pillantást is vetnének rá? Ne hagyd, hogy így legyen, tegyél ellene! Ha beveted a vevőcsalogató kirakat eszköztárat, hamarosan fellendül üzleted forgalma!

A cél nem csak az, hogy a vevők rácsodálkozzanak a termékeidre, szolgáltatásaidra, hanem az is, hogy meg tudják különböztetni a kínálatod a vetélytársaidtól.

A kirakat dekoráció feladatai:

  • Sugározza az üzlet arculatát
  • Tájékoztasson, vonzza oda a szemet
  • Keltse fel a vágyat arra, hogy az emberek betérjenek vásárolni

Játssz bátran a színekkel, és formákkal!

Tudod milyen ereje van a matricával dekorált kirakatnak?

A kirakatmatrica és üzletfólia kihúzhat a pocsolyából. Ezen reklámdekorációs médiák alkalmazásával minden szem az üzletedre szegeződik majd. Praktikus, és kedvező árú lehetőség arra, hogy kitűnj a tömegből.

Érdemes gondot fordítani a megtervezésére. Legyen összhangban üzleted stílusával, legyen jól látható már messziről is. Arról pedig, hogy mekkora legyen a matricás, fóliás kirakatdekoráció, és milyen információkat tartalmazzon, Te döntesz. Remek hirdetési lehetőség!

Úgy is terveztetheted, hogy nem átlátszó ablakfóliával elrejti az üzletbelsőt a kíváncsi tekintetek elől, de érdemes meggondolni. Ne feledd, a cél az, hogy behívja a vevőket az utcáról (a kíváncsi járókelők pedig szeretnek egy pillantást vetni az ablakon túlra, mielőtt megfogják a kilincset).

Plakátot a kirakatba!

A plakát különösen üzletnyitáskor praktikus. A kirakatba téve hirdetésként, reklámdekorációként használhatod. Ugyan kevésbé tartós, mint a többi reklámeszköz, de cserébe nem terheli meg annyira a költségvetést, és még hordozható is. Időszakos promóciókhoz is nagyszerű kellék. Sok-sok információt elmondhat rajtuk a termékéről, szolgáltatásáról. Vigyázz azonban, ha túlzsúfolt, ellenkező hatást érsz el vele, mint szeretnél!

A kirakaton túl, vagyis az üzleted előtt mit tehetsz?

Egy-két lépéssel a bolt előtt a reklámtábla, megállítótábla, reklámzászló, és a molinó tehet jó szolgálatot.

Azt hirdeti:

„Emberek, itt valami érdekes van, nézzétek meg.”

Mindkettő legyen látványos, és informatív kirakat dekoráció. Győzd meg a vevőket arról, hogy érdemes betérniük!

Ha vannak prospektusaid, egy prospektustartó néhány szemet gyönyörködtető kiadvánnyal csak befektetést jelenthet! Különösen hasznos ez például könyvesboltok, bútorüzletek, és utazási irodák esetében.

Ha belefér az üzlet koncepciójába, kóstolót is szervezhetsz az üzlet elé egy színes promóciós asztallal, vagy pulttal. Itt helyet kaphatnak szóróanyagok, névjegykártyák is. Kiváló módszer figyelemfelkeltésre, a személyes találkozásra, s arra is, hogy később szívesebben nyissanak be a vevők az ajtónkon.

Üzletedhez számos remek reklám megoldást adunk, amit a webshopban akár rögtön meg is tudsz vásárolni.

Készülj fel a visszatérésre!