Hogyan válasszon roll up-ot

Legyen az Ön cége a kiállítások sztárja: tűnjön ki a tömegből roll up segítségével!

Ha Önnek is olyan vállalkozása van, mely gyakran képviseli magát kiállításokon, szimpóziumokon, nem kell magyaráznunk, milyen fontos az első benyomás.

Felmérések szerint a vásárlók 90%-a az első 7 másodpercben eldönti, hogy fog-e vásárolni Öntől vagy nem. Önnek tehát 7 másodperce van arra, hogy kitűnjön versenytársai közül, és magához bilincselje vásárlóit.

Rollup display-ek - Displayhaz

Mikor áll meg Önnél a vásárló?

 • Ritkább esetben akkor, ha Ön pontosan olyan terméket árul, amilyet ő egész nap keresett. Ez azonban egy kiállításon szinte elképzelhetetlen.
 • Akkor, ha úgy érzi, Ön többet nyújt, mint versenytársai.

Hogyan érheti ezt el? A választ minden profi kiállító tudja: a kulcs az egyedi megoldások és a magas minőségű marketing.

Egy jól átgondolt, ütős megjelenés nem csupán esztétikai élmény, hanem pszichológiai is.

Ha sikerül olyan dizájnt megálmodnia cégének, mely összhangban áll vállalkozása küldetésével, nemcsak elismerést vált ki közönségéből, hanem magához vonzza az igazán jó vásárlókat.

A képlet egyszerű: ha a cég szimpatikus, valószínűleg tetszeni fog a termék.

Kitűnni a tömegből egy kiállításon korántsem egyszerű. Manapság már minden cég rendelkezik színes, hívogató kiállítási eszközökkel.

Mitől lesz mégis Ön a legjobb?
Ha Ön valóban a legsikeresebb kiállító címéért harcol, az ütős dizájn érdekében két dologra kell felépítenie megjelenését:

 • gondosan felépített marketingstratégiára
 • a stratégiához illeszkedő minőségi, többfunkciós kiállítóeszközökre

Kiállítási eszköz választék - Displayház

Roll up: a legsikeresebb hazai kiállítási eszköz

Valószínűleg Ön is találkozott már roll up bannerrel, a kiállítások sztárjával. Mióta a roll up betört a kiállítási eszközök piacára, pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb reklámeszközzé vált.
Hogy mi a titka, és mitől vált a legkeresettebb kiállítási cikké?

 • felállítása pofonegyszerű
 • könnyen szállítható
 • a megjelenítendő nyomatok cserélhetők, míg az állványért csak egyszer kell fizetni

A roll up egy könnyű, hordozható alumíniumtok, mely egy rugós mechanikával működő csévét rejt. Erre tekeredik fel a kiállítási eszköz lényege, a nyomat. Így tehát egy könnyű és kis hordozható szerkezetben egy nagyméretű reklámfelület fér el, amit pillanatokon belül látványos reklámmá húzhat fel.

Nincs más dolga, mint felállítani a roll up állványt, egy egyszerű mozdulattal kihúzni a nyomatot a tokjából, és máris ott díszeleg cége logója legsikeresebb termékével!
A jó roll up nem csupán kiállítóeszköz, hanem egy átgondolt és kipróbált reklámstratégia fontos eleme. Ezt praktikussága, sokoldalúsága és kedvező ára is garantálja.

Milyen az igazán költséghatékony roll up?

Talán meglepő, de ha pénzt akar spórolni, nem a legolcsóbb roll up mellett dönt.

Az olcsó roll upról nemcsak messziről látszik, hogy alacsony költségvetésből hozták össze, de egy jól felépített stratégiához sem alkalmazható. A gyenge minőségű alkatrészeket gyakran cserélni kell (és erre igen kevés üzletben nyílik lehetőség), a nyomat cseréje nehézkes vagy egyenesen lehetetlen, kiegészítőkkel nem kompatibilis, és nem lehet jól kombinálni más kiállítási eszközökkel.

Valljuk be: kinek van türelme ahhoz, hogy folyton szervizbe vigye elgörbülő, felboruló roll upját, újra és újra felesleges költségekbe verve önmagát és vállalkozását?

A sikeres vállalkozó előre gondolkodik...

Nincs rosszabb látvány, mint egy silány minőségű hirdetési eszköz.

Ennek az üzenete egyértelmű: ha a reklám igénytelen, milyen lehet a termék? Ugye, Ön sem szeretne pénzt ölni egy olyan kiállítási eszközbe, ami ezt üzeni a világnak? Ezért fontos, hogy ne sajnálja a pénzt egy jó minőségű roll up bannerre, mely nemcsak az esztétikus megjelenést garantálja, hanem hosszú távon jövedelmezőbb választás, mint egy olcsó eszköz.

Az ideális roll up jellemzői:

DisplayHáz roll up jellemzők
 • minőségi anyagból készült
 • a nyomat könnyen cserélhető
 • stabil, tartós
 • igényes, esztétikus képet rejt
 • bővíthető, kiegészíthető

A DisplayHáz kizárólag olyan termékeket forgalmaz, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

Amiben a DisplayHáz többet nyújt, mint a többi üzlet:

 • szinte egyedülálló módon nemcsak roll up bannert, hanem alkatrészeket is kínálunk, ha valami elveszne vagy meghibásodna
 • kiegészítők széles skáláját tartjuk, hogy cége megjelenése igazán egyedi és feltűnő legyen
 • professzionális nyomtatóinkkal a legegyedibb rendeléseket is rekordgyorsasággal, színvonalasan elkészítjük
 • profi csapattal segítjük a munkát, a megfelelő eszköz kiválasztásától a grafikai tervezésig, hogy egy percig se érezze magát tanácstalannak

Nem eszközöket árusítunk, hanem stratégiát.

Minden egyes ügyfelünkkel személyre szabottan konzultálunk, és megtaláljuk a hozzá leginkább illő megoldást, attól függően, mennyi pénzt tud költeni megjelenésére. Ebben segít minket széles termékskálánk, melyből mindig sikerül kiválasztanunk az adott cég számára legmegfelelőbbet.

4 roll up típus – számtalan lehetőség

1. Vagány roll up: Legnépszerűbb roll up szerkezetünk kedvező ára ellenére is magas minőséget képvisel. A könnyű, praktikus szerkezet felállítása alig 1 percet vesz igénybe. Erre a termékünkre 1 év garanciát adunk.

2. Elegáns roll up: Exkluzív megjelenés, mely már önmagában presztízsértékkel bír. A tömegével kiállított olcsóbb roll up bannerek közt az elegáns roll up már első pillantásra magára vonja a figyelmet.

3. Újgenerációs roll up: Csúcstechnika a roll up szerkezetek világában! Az újgenerációs roll up formabontó újítása, hogy egyedi, pattintós szerkezetének köszönhetően, szakértői segítség nélkül, számtalan alkalommal cserélhető benne a nyomat, megspórolva az extra költségeket.

4. Giga roll up: Tekintélyt parancsoló, 200 cm-es szélességével a legszélesebb roll up a piacon, erős és stabil, háttérfalként is alkalmazható – viszont jóval egyszerűbben szállítható.

Bármelyik roll up termékünket is választja, olyan eszközt kap, mely minőség és praktikusság terén magasan a piaci átlag felett áll.

Roll up kínálat - Displayház

Az eredmény:

Minőségi eszközei és összehangolt marketingstratégiája messze a többi kiállító színvonala fölé emeli

Ön lesz az első, aki megragadja a vásárlók figyelmét – ezzel behozhatatlan előnyre tesz szert

Pénzt takarít meg, hiszen Öné lesz egy bármilyen helyzetben bevethető, végtelen mennyiségben kombinálható kiállítási eszköz, mely hosszú távon szolgálhatja cége hírnevét

Nálunk megtalál minden eszközt és szakértelmet ahhoz, hogy a legközömbösebb bámészkodót is magához csábítsa.

Ne feledje: ha egyszer már vásárolt tőlünk, a továbbiakban bármikor bizalommal fordulhat hozzánk szakértői tanácsért.

Járjon egy lépéssel konkurensei előtt!

Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki a céljainak leginkább megfelelő roll up bannert a biztos sikerért!