Digitális stanc

Az egyedi formára készített megállítótáblák és reklámok minden esetben nagyobb figyelmet kapnak. A pontos és esztétikus anyagkivágás kis példányszámú formák esetében is gazdaságos megoldás már, hiszen nem igényel kivágószerszámot. Figurális formák, grafikai a legbonyolultabb formát, doboz teríték kivágását, perforálását már percek alatt elvégzi a digitális stancgép. 


Iroda dekoráció, életnagyságú figurákkal

A digitális stancolás vagy formára vágás legnagyobb méretben 200 x 300 cm-ig tudjuk megoldani, 3 cm vastagságig.

egyedi formára készített megállítótábla A kivágott forma felhasználási területei:

- feliratok és logók készítése irodai információ és útbaigazítás céljára - figurális formák: attrap, reklám megállítótábla, fotófal, dekorációs kihelyezésekhez Beltéri és kültéri használatra is készítünk termékeket a megfelelő anyag kiválasztásával. A legnépszerűbb alapanyagok: - hullámkarton - habosított műanyagok  - PVC lemezek - plexi műanyagok - alumínium szendvicslemezek

Néhány fontos szempont a választáshoz:

A kihelyezés helyszínétől és a költségkerettől függően ajánlunk alapanyagot: pl. a kedvezőbb ár miatt kartonból készített attrapok, bemutató figurák beltéri promóciós kihelyezésekhez látványos választás lehet. Kültéri reklám, megállítótábla készítésekor az időjárási sajátosságokat (UV, eső, szél) elsődlegesen figyelembe kell venni. Fő szempont a tartósság és stabilitás, ilyenkor habosított PVC-t vagy alumínium szendvicslemezt (dibond) használunk. Referenciáink közül nézzen meg néhány munkát: egyedi formák, fotófalak, megállító figurák.. 

 

 

Milyen termékek születnek digitális marással?

​Kemény PVC, ongrofoam, austrotherm, falemezből stb. anyagokból logót, betűket, feliratokat és bármilyen formát ki tudunk vágni.