Referenciák

Piramis fal - játék prototípus

Vannak nagyobb volumenű események ahol biztosra kell menni.
Egy játékot is komolyan kell venni, ezért kaptunk megbízást egy játék prototípusának legyártására.

Reklámkiviteléshez kapcsolódóan számos érdekes játékot, egyedi installációt készítünk.
Csapatépítéshez vagy rendezvényhez vagy kiállításra olyan kelléket készítünk ami megmozgatja a résztvevőket.

Karácsonyi vásár és egy világító sajtófal

Karácsonyi vásáron egy T3-as világító fal?
Ez nem meglepő, hiszen éppen ezt a kiváltságot adja a T3 kiállítási rendszer.
Hogy egy cég márkájához és brandjéhez megfelelő színvonalat nyújtsa mindenhol, alkalmazkodnia kell a hely sajátosságaihoz, mert a minőségi megjelenésből egy igényes cég nem engedhet.

A képen látható 3D-s hatású, üzletbelsőt idéző grafikával ellátott fal bizonyítja, hogy legyen az expo vagy egy karácsonyi vásár, a megjelenés magas színvonalú kell, hogy legyen!
Ha nem eszem-iszom témakörben jelensz meg, a megjelenésnek és a promóció típusának, vonzerővel kell rendelkeznie. Így csinálta a SEIKO...

Hordozható pult variációk kiállításra, promócióra

Ahány ügyfél annyi igény és felhasználási hely. A mellékelt pultok egyedi elvárásoknak felelnek meg, így a világító pulttól, a LED kijelzővel szerelt pulton keresztül egészen a zárható, vitrinnel kiegészített pultig már sok-sok kiállítási és recepciós pultot készítettünk.

Ami közös mindegyik pultban, hogy okos, funkcionális megoldással készül, hogy a felhasználónak könnyű és kényelmes munkája legyen.
Egyedi megjelenéssel készítjük egyedi méretre. Akár kiállításra viszi, vagy promócióra, vagy recepciós pultként használja, de akár jegyértékesítéshez állíthatja fel a pultját a legfontosabb, hogy esztétikailag és funkcionalitásban is a legjobb legyen.

Ahány igény annyi megoldás!  Funkcionális pultok design megjelenéssel!

 

Termék bemutatás, hogy a bőrünkön is érezzük...

Daikin klímák forgalmazásával foglalkozó cég promóciójához kértek fel bennünket, hogy készítsük el könnyen összeszerelhető, kis helyen tárolható és szállítható moduláris kiállítási standjukat. 
Miért érdekes?

Napjaink szinte minden percében bombáznak minket reklámokkal, direkt vagy elrejtett formában. Minden arról szól, hogy ezt meg azt vedd meg, mert így válsz vonzóvá és sikeressé. Lassan immunisakká válunk ezekre az ingerekre, ugyanis tudjuk, honnan fúj a szél; szinte el is engedjük ezeket már a behatás utáni pillanatban. 

Milyen módon érjük el, hogy ne ez történjen? Milyen stratégiát alkalmazzunk új ügyfelek szerzésére?

Szerencsekerék, mint marketing eszköz

Ha promóciót szervez vagy célcsoportját szeretné aktivizálni az egyik legjobb megoldás ha szerencsekereket használ.
Mindenki szeret játszani és nyerni.

Kültéri eseményeken, fesztiválokon, üzletekben, kassza mellett, de akár céges rendezvényeken is sikerrel alkalmazhatja.
Gondolja át mit szeretne elérni, annak megfelelően érdemes a szerencsekerék formáját és grafikai felületét (kereket) elkészíteni.

A szerencsekerék gyártása az ügyfél igényei alapján történik.
A kerék mérete, a cikkelyek száma, a tartóállvány formája és a talp kivitele is a felhasználás helyszínétől függően kerül kialakításra.

 

Színházi háttér praktikusan, okosan

Aki járja az országot és színpadon lép fel, elkerülhetetlen hogy praktikus eszközökkel vegye körül magát. Az utazótáskán kívül ugyanis még a színházi díszletet is sok esetben ők viszik. Azt gondolnánk hogy színészeink mindig apparátussal a hátuk mögött csak a díszlettel előkészített színpadra lépnek fel és máris kezdődhet az előadás.
Azonban vannak olyan egyszemélyes önálló estek ahol ez nem megoldott. A színésznek nemcsak hogy egyedül kell betöltenie a színpadot, de még a színházi hátteret is saját magának kell létrehoznia.

Pindroch Csaba és díszlettervezője cégünket látta a legalkalmasabbnak, hogy számukra egy okos megoldással teremtsük meg a 8 méter széles, 2,5 méter magas, a színpadot teljesen betöltő színházi hátteret.

Üzemcsarnok tájékoztató táblái - Khell Food

Egy gyártó cég kizárólag rendszerben tud működni, jól szervezetten, gyors információáramlással és megfelelő tájékoztatással.
Már több tíz ember munkájának irányítása sem kis feladat, nemhogy közel 200 fő esetében.
Bár egy épületen belül az utolsó momentum amire sokan nem fektetnek kellő hangsúlyt, mégis a rendszer egyik fontos része a rendet és átláthatóságot szolgáló tájékoztató táblák kihelyezése. Enélkül káosz és kavarodás lehet.

Irodában és gyártóüzemben, csarnokban elsődleges fontosságú a megfelelő tájékoztatás és irányítás.

Megbízónk a Khell Food Kft. idén vette birtokba új építésű irodaházát és csomagolóüzemét.
Cégünket bízták meg a több, mint 100 tábla megtervezésére, gyártására és kihelyezésére...

Világító cégfelirat, vagyis egy város címere

Világító cégfeliratok készítése nem hétköznapi kivitelben...

Engedd szabadon fantáziádat, ugyanis a mai technikáknak köszönhetően, nincs már lehetetlen. 

A cégarculat emelkedjen ki a síkból, hogy sokkal figyelemfelkeltőbb, modernebb legyen.

A különböző anyagoknak, -lásd itt plexinek- köszönhetően, plusz textúrával vagy világítással láthatod el arculatod, mellyel sokkal érdekesebb külsőt tudunk varázsolni neki.

Feszített textil sajtófal a legigényesebb megoldás

Nagyméretű hátterek és felületek kialakításának legszebb módja. Egy darabban, toldás és a grafikán átfutó bármilyen vágás vagy varrás nélkül készül.
A galériába feltöltött képek között 16 méter széles és 400 cm magas háttérfal is látható.

A szerkezet kialakítását igény szerint készítjük, így nem csak nagyméretű háttérfal, sajtófal készülhet, hanem sarkos vagy íves megoldások.
Pl. kiállítási standok nagyméretű oldalfalai vagy stand fölé belógatott henger reklámok.
Belsőépítészetben is kedvelt megoldás a magas esztétikuma és impozáns méretlehetőségei miatt.

Kiállítási stand egyszerűen és gyorsan

Egy kis betekintés hogyan is megy élesben az egyedi T3 kiállítási stand összeállítása.

Míg sokan csak a szabvány standokat veszik méregdrágán igénybe, addig egy kis kreativitással, jól informáltan a T3 rendszerrel legó módjára építhető egyedi kiállítási stand vitrinnel, pulttal, öltözővel egyedi designnal...

A T3 moduláris rendszerrel megvalósíthatja akármilyen extra elképzelését, amelyre korábban nem talált megfelelő reklámeszközt. Az aluminium és műanyag profilokat tudja bővíteni és cserélni, így akár egy háttérfalból csinálhat egy teljes kiállítási standot pulttal vagy TV tartóval együtt. 

...ügyfelünk a Bonus Kft. szivacsokat gyártó magyar vállakozás véleményét is elolvashatja a cikk végén. 

Műfű, ötlet, kreativitás és ilyen megállító tábla születik

Hogy hívjam fel üzletemre a figyelmet?

Hát így:  ne használj tucat reklámot, találj ki valamit !
A Várkert Bazárban viszontlátható műfűvel dekorált cégér vagy megállító tábla is pont ilyen lett. Tedd ki üzleted elé a sajátod és nézd meg hányan fotózzák majd le magukat! ..és mondd el mi az eredmény!

Vannak olyan helyszínek ahol a megszokott reklám, információs tábla, megállítótábla már nem elég. Vagy az exkluzivitás vagy a megbízó marketing felkészültsége követeli meg, hogy a megjelenés, a figyelemfelkeltés eltérő legyen mint a reklámozók által használt reklámok többsége..  Aki már régebben foglalkozik a reklámmegjelenéssel, az tudja, hogy mindíg valami eltérőt, valami mást kell alkalmazni, hogy felfigyeljenek rá az érdeklődők.

Ma már annyi lehetőség áll rendelkezésre, csak fantázia és ötlet szükséges, hogy egy a cégarculathoz megfelelő minőségű reklám társuljon.
A technológiai kivitelezés sem jelent már problémát, hiszen több precíziós gép áll rendelkezésre amivel teljesen egyedi formát, egyedi anyagkombinációt lehet gyártani és kombinálni, elérhető áron. Mégis az eredmény fényévekre előrébb lesz mint egy kommersz, sátor alakú mindenki számára elérhető megállító tábla.

A Várkert Bazárba készített egyedi megjelenésű megállító tábla vagy információs tábla, ami egy plasztikus " I " betű, jelzi, hogy itt az "információ"

A megrendelő igénye egy mobil, hordozható "megállító tábla" volt, ami megmutatja, hogy ott kaphat információt a túrista. A sablon sátor alakú megálítótábla már a bevásárlóutcák kommersz tömegreklámja, amit egy exkluzív helyen lévő cég nem engedhet meg magának.

Felépítése: könnyű habosított műanyag tömbből vágtuk formára és dolgoztuk rá a fém alapra.
A formát bevontunk egy pázsit hatású műfűvel, ami szinte megszólalásig hasonlít az igazi fűhöz. Mégis időtálló és örökzöld lesz.
A betű alapja egy fém talp, amit kerekekkel láttunk el, hogy az ügyfél könnyedén moozgathassa.

A cél összetett volt. Nem csupán egy dekoratív és figyelem felkeltő mobil cégér - megállító tábla volt a feladat, hanem az is szempont volt, hogy elnyerje majd a járókelők tetszését a forma, a megoldás. A tapasztalat pedig az, ha valami megfogja a járókelőket, akkor bizony fotóznak minden érdekességet, szép vagy különleges dolgot, mégha nem is turisztikai látnivaló.

 

Reklám fotófal az egyik leghatékonyabb reklám

Fotófal nélkül ne tervezzen kampányt!  
Ha egy cég reklámfalat tervez bevetni egy kampányban bizonyítottan a leghatékonyabb megoldás a fotófal. 

A galériában összegyűjtött képek jó példák arra milyen formában lehet megvalósítani egy reklámfalat ami lényegesen nagyobb érdeklődést vált ki mint a hagyományos háttérfalak.

Miben érdemes gondolkodni?

 • A képen mindíg legyen olyan grafika amibe szívesen "belebújna" a játékos kedvű szülő és gyerek
 • Érdekes, kedves, furcsa, vicces grafika amivel szívesen fotózkodnak az emberek

Mi a reklám lényege?

 • A cég logóját vagy a népszerűsíteni kívánt terméket vagy szolgáltatást érdemes megjeleníteni. Ez minden fotón látszani fog.
 • Néhány lyukat a fejeknek ki kell alakítani. Több lyuk több játékosságot ad, társaságoknak, családoknak örök emlék marad a bohóckodás, fotózás.
 • Ezeket a képeket a fotózkodók megosztják a közösségi oldalaikon, így mint a vírus úgy terjednek a fotók a reklámüzenettel a háttérben.
 • A megosztások és a lájkolások révén sokkal több emberhez jut el a kép.
 • Így a reklámra felfigyel a lájkoló, vagy legrosszabb esetben az agya csak "szkennel és tudat alatt raktároz"
 • Hogy sok emberhez jut így el a reklámüzenet az bizonyított, az eredményessége és a hatásfoka pedig kétségbevonhatatlanul erős, az interaktív reklámmal vetekszik.

X-Gloo egy nem mindennapi sátor

Ha egy cég vagy szervezet az X-Gloo sátrat választja, annak nyomós okai vannak.

Miért választják ezt a sátrat?

 • az egyik leglátványosabb forma, nem lehet nem észrevenni
 • különböző oldalfakkal rendelkezik, előtetővel
 • több sátrat egymáshoz lehet kapcsolni, egész sátorrendszert lehet felépíteni
 • nagyon gyorsan felállítható és bontható, kb. 10 perc
 • extrém módon bírja a szelet
 • egy hátizsákban szállítható, könnyű. Nincsenek fém elemei
 • felfújható sátor, de nem kell folyamatosan fújni, nincs szükség folyamatos áramellátásra

 

 

Molinó nyomtatás és dekoráció a Strandkézilabda Világbajnokságra

Több, mint 1200 nm molinó, szaknyelven reklámháló nyomtatására, kihelyezésére és reklámzászlók gyártására kaptunk megbízást.
Ahogy lenni szokott nagyon gyorsan, jót, pontosan! Na de 5 nap alatt kinyomtatni és kihelyezni ennyi reklámhálót?

Önmagában minden munkának örülünk, de amikor egy dekorációs munka mögött filozófia, küzdelem és erős értékek húzódnak meg, kifejezetten felemelő érzés teljesíteni a vállalásainkat.

Ezzel a motivációval erőinket megsokszorozva, energiát és időt átlépve, tudjuk belevetni magunkat a szervezésbe és gyártásba.

Köszönjük ügyfelünknek a kiemelt köszönő levelet, ami azért nem hétköznapi eset, mert nem csak a molinók és zászlók nyomtatásával voltak megelégedve, hanem az előkészületben részt vevő cégek együttműködését kiemelve, munkánkat kiemelkedően magas színvonalúnak ítélték meg. Külön elismerés, hogy...

Mobil kiállítási stand személyautóban szállítva

Hogyan lehet kis alapterületen látványos kiállítási standot építeni?

 • úgy hogy ne köszönjön vissza mindenhol
 • pont az igényelt méretben készüljön el
 • kiegészíthető legyen céglogóval, ami az átlag magasság fölé emelkedik
 • elemeire szerelhető legyen
 • monitorral vagy LED TV-vel legyen kiegészíthető
 • és olyan megoldással épüljön fel, hogy a kiállítási stand személyautóban is szállítható legyen
 • így azt később, más helyszínen máshol is használni lehessen

Ezeket a kisebb alapterületű standokat kb. 2 óra alatt fel lehet állítani.

Egyedi megállító tábla és figurális reklám

Egyedi formájú reklámtábla, megállítótábla bárhová tehető ahol extra figyelmet szeretne kapni.
Kirakatba reklám, promóciókhoz, standokhoz, rendezvényekre, fotófalakhoz, kültéri eseményekhez, fesztiválokhoz...
Találja ki mi az amivel különbözni tud versenytársaitól.

Szakadjon el a sablon plakátoktól, megállítótábláktól ha szeretne más lenni. 

Bármilyen forma létrehozható. Gondolja át mivel foglalkozik, ha van kabala figurája használhatja azt, ha nincs találjon ki figurát.
Bárhova kitehető, vagyis falsíkra, térben szabadon álló verzióban, belógatva.
Számtalan alapanyagból megoldható: műanyag, karton, fa, fém, természetesen a felhasználástól, mérettől függően javaslunk anyagot a kivitelezéshez.
Mérete: 3x2 m-es marógéppel dolgozunk, elképzeléstől függően toldásra is van lehetőség, de soksor a felhasználástól, szállítástól függ a méret...
Egy vagy kétoldalas kivitel is lehetséges.
 

Profi cégbemutatkozás a tengerentúlon is

Akkor készülnek a legtökéletesebb megoldások amikor a megbízó pontosan tudja mit szeretne elérni.

Ez az esetttanulmány tanulságos és akár követendő példa is lehet.

Bár megmosolyogtató pillanat volt amikor leendő ügyfelünk három bőrönddel állított be bemutatótermünkbe, mégsem lepődtünk meg.
Az biztos, hogy így cselekszik az az ügyfél aki tudatosan készül fel egy külföldi kiállításra.

Vagy kinyitja a pénztárcáját vagy keres egy okos és megfizethető moduláris kiállítási megoldást... 

Kifizethető szállítási költséggel tökéletes kiállítási megjelenés..

 

Okos moduláris kiállítási rendszer

Minden kiállításra készülő cég törekvése, hogy kiállítási standjából a maximumot hozza ki.

A galériában látható kiállítási standok tulajdonosainak elsődleges, de nem kizárólagos célja a kiemelkedő látvány létrehozása volt. Látványra úgy tűnhet, mintha épített kiállítási installációt kaptak volna, azonban ez csupán csak az egyik előny.

Amit érdemes kiemelni, milyen haszon társult a látvány mellé, ugyanis minden esetben a látvány mellett számos elvárást is felsoroltak ügyfeleink.

Egy vándorkiállítás sikere - Hallgatás fala

A kiállítások legnagyobb költsége a szállítási és építési költség, főleg ha a kiállítás folyamatosan változtatja a helyszínét. Ránézésre épített kiállítási installáció benyomását kelti, mégis ha benézne a kulisszák mögé, láthatná, hogy speciális önzáró elemek adják az alapot, amire nagy odafigyeléssel kerülnek fel a dekorációs panelek.

Mi az ami ebben a leginkább szerethető?

 • Nemcsak magas esztétikummal rendelkezik, hanem okos és előremutató megoldást is kap egyben. 
 • Könnyű szerkezeti elemek miatt a szállítás töredéke egy épített OSB vagy egyéb nagyméretű panelekből létrehozott kiállítási installációhoz képest. 
 • Rugalmas felállítási lehetőséget rejt magában, ugyanis mint a legó átalakítható, más formában felállítható.

A Hallgatás fala kiállítás Erdély számos nagyvárosában, Budapesten és Brüsszelben is helyet kapott.  Az 1989-es romániai forradalom történéseit és a kommunista diktatúra rémuralmát mutatja be a vándor kiállítás.  A forradalom eseményeire emlékezni és emlékeztetni egyaránt fontos, ehhez pedig méltó megjelenés szükséges.
 

 

Egy nagyon különböző kiállítási stand az Educatio kiállításon

Mit tehet egy kiállító, hogy számára a megfelelő kiállítási megoldást válassza? 

Tájékozódásra - egy lehetőség a sok közül - expora kilátogatni, mert aki számít kitelepül és legalább egy mini kiállítási standon fogadja az érdeklődőket.

Hogyan lehet elérni, hogy biztosan felfigyeljenek a látogatók egy kiállítóra?
A dekoráció vagy kiállítási stand színvonala elsődleges fontosságú, de emellett még számos elengedhetetlen feladata van a kiállítónak.

Ha a megjelenés kérdését, színvonalát emeljük ki, több úton lehet megközelíteni a témát, de a lényeg néhány szóban összefoglalható.

Happy Hungarian Wine kiállítási stand

Ettől mindenki happy volt és happy lesz! 
Ifjú magyar borászok gondoltak egy nagyot és összefogtak, hogy bemutassák és megismertessék külföldön is a csodás magyar boraikat... kb. így szokott indulni minden világsiker. Mellesleg ki gondolná, hogy ezt a színes és frappáns megoldású mobil standot 20 perc leforgása alatt a nulláról építették fel?

Onnantól kezdve hogy bejöttek bemutató termünkbe csupán 2,5 hét alatt kitaláltuk, megterveztük, legyártottuk és átadtuk a mobil standot.
Miért extra ez a mobil kiállítási installáció?

Dekor az építkezéstől a nyitásig

A szőnyeg, függőny, tapéta kereskedelmével foglalkozó német TTL  áruházlánc 2015.október 1-én új áruházat nyitott a Savoya Parkban.
Az áruház vezetősége időben kereste fel a DisplayHázat koncepciójával és kivitelezési terveivel, így már a nyitás előtt az ideiglenes tájékoztató felületeket - nyitási molinókat és információs táblákat - elkészítettük, hogy a leendő vásárlóik jóelőre értesüljenek az új üzlet nyitásáról.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy cégünket választotta a német áruházlánc vezetősége. A versenyt és a megbízó bizalmát a referenciáinknak köszönhetően nyertük meg, ugyanis számos cégtábla, cégfelirat és dekoráció bizonyította, hogy nálunk a kompromisszum mentes minőség a mérce. Ráadásul ötleteket, szempontokat, tanácsokat is adunk, hogy a megrendelők a legoptimálisabb döntést tudják meghozni. Számos kiviteli lehetőséget ismerünk és a rendelkezésre álló gépeink segítségével rugalmasan a vállalt határidőben fejezzük be a munkálatokat. 

A DisplayHáz gyártóegysége akcióba lendült és grafikai tervezéstől kezdve egészen az utolsó dekorációs simításokig kulcsrakészen adtuk át a munkálatokat: nyitási információs molinók legyártásától kezdve a belső dekorációs feliratok készítésén keresztül egészen a monumentális cégfeliratok elkészítéséig.

A legnagyobb elismerés számunkra pedig a német tulajdonos értékelése volt, aki azt mondta, hogy az átadott cégfeliratokat, üzletdekorációs megoldásokat Németországban sem készítették volna el jobban. 

Múzeumi kiállítási háttér

A megszokott állandó kiállítások mellett egyre inkább találkozunk időszakos és vándor kiállításokkal.
Több múzeumtól érkezett már megkeresés, hogy olyan múzeumi kiállítási hátteret készítsünk ami könnyen összeállítható, kis helyen legyen szállítható.

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum vándorkiállításához keresett moduláris kiállítási falat, ami elemekkel bővíthető és a felállítása egyszerű és a forma későbbiekben variálható.

Fontos szempont volt a múzeumi bemutató háttérfal szállítási költsége, ugyanis vándorkiállítás lévén több ezer km-t utazik a rendszer.
A háttér összecsomagolva kis térfogattal rendelkezik, szerszám nélkül felállítható, így nem igényel nagy apparátust a felállítása.

Későbbiekben monitorral vagy vitrinnel kiegészíthető, ami egy múzeum számára fontos szempont.
Ezért is döntött a Múzeum vezetősége a T3 kiállítási stand építésére, moduláris falak, pultok, vitrinek összeállítására alkalmas rendszer mellett.

 

Világító fal, belsőépítészeti dekoráció

Öt csillagos szállodához méltó, exkluzív dekorációs megoldás született Sárváron a Spirit Hotelben.
A látvány magáért beszél, amire nagyon büszkék vagyunk!

Nem mindennapi kivitelezési megoldásokat is kellett alkalmaznunk, ugyanis a megszokott szögletes formák mellett helyet kapott több helyen is az íves forma. Sarokfordulónál vagy a recepción elkészült világító feliratoknál tapasztalható ez a lekerekített forma, ahol a pontos kivitelezés különösen fontos volt...

Hard Rock Cafe üzletfeliratok

Hangulatos és tökéletes összhangban, stílusos megjelenéssel nyílt meg a Liszt Ferenc Repülőtéren a Hard Rock Cafe és Rock Shop.
A design szerves részét képezik az üzletfeliratok is, amit cégünk készített. Érdekessége, hogy minden felirat különböző technológiával és különböző anyagból készült.

Egy szép design alapja már a tervezésnél eldől, a legfontosabb a jól átgondolt koncepció. A márkafeliratok változatos megjelenése az egységességet és az átgondolt koncepciót sugározza. Kellemes atmoszféra, dekorációs elemek beépítésével válik egy hely hangulatossá és egyedivé.
A felszerelt 3D feliratok típusai: 

Fotófal variációk

Minden rendezvényre javasolt olyan display állványt vinni, ami bevonja és vonzza a résztvevőket...
Egy jó ötlet és máris mindenki előkapja a fényképezőgépet vagy mobiltelefont és máris készülnek az emlékképek.

Kell egy apropó, egy érdekesség, egy story és máris egy egyedi fotóállvány készül.
Reklám, promóció és játék kombinációja.

A gyártásnál a praktikumra és a biztonságra fektetünk nagy hangsúlyt.

 

Információs táblák

Amikor önmagában az információs tábla már nem elegendő...
Nem csupán az információ mennyiségének megjelenítése, hanem egy exkluzív kivitelű, ragyogó világítású, éjjel-nappal látható design építmény létrehozása volt a cél.

Budapest belvárosában található információs oszlop felújításával és újratervezésével a Madách tér ékes elemévé vált az útbaigazító és információs feliratrendszer.

A világító 3D felirattal hangsúlyos és meghatározó lett a központi információs pont. Az épületek modern megjelenéséhez társul desigban és eleganciában is.

Csapatépítés és játék

Vannak cégek, ahol különösen nagy figyelmet fordítanak a csapatépítésre és a belső kommunikációra.

Ehhez nem csak koncepcióra, hanem motivációs eszközökre is szükség van, amivel indulhat a játék, a fejtörés...

Gyártottunk már motivációs szavakkal ellátott kockákat, mágnes táblára kirakható puzzle-t és szerencsekereket is.

 

 

Világító és extra kivitelű pultok

Ha már kevés a standard megoldás és ha szűkre szabottnak látja a mobil kiállítási pultok adta lehetőségeit.

Gondolja át milyen funkcióval szeretné ellátni a hostess pultot és méretben, kivitelben extrákkal felruházva veheti át reklám pultját.

A legpraktikusabb tulajdonságokról sem kell lemondani, a praktikum és az egyedi lehetőségek kézenfogva valósíthatók meg.

Lehetőségek:

 • szerszám nélkül felállítható reklám pult
 • szétszerelhető
 • hordtáskában, kis helyen szállítható 
 • kulccsal zárható kialakítás
 • terhelhető polcok 
 • világítással is kérheti a reklámpultot
 • koronával ellátható, ami messziről látható plusz reklámot ad
 • LED fényújsággal egészíthetjük ki a kínáló pultot
 • átlátszó felületek vagyis vitrin megoldással termékbemutatásra is készítjük 
 • stb.. 

Óriás forgó világító cégreklám

Egy nem mindennapi megbízással keresett meg bennünket a Buda Center képviselője.

A feladat első hallásra sokkoló volt és a lehetetlen határát súrolta. Ugyanis a helyszín, a méret és az elképzelt kivitel is merész volt.
A feladat megoldása különösen komplex gondolkodást és rendkívüli körültekintést igényelt.

Az igény egy óriás méretű világító reklám, ami asszimetrikus rögzítésű és a tengelye körül forog.

 

Fókuszban Gönczi Gáborral

Mindíg az élet adja a legjobb példákat ...
Minden terméknek megvan a hivatalos és megszokott felhasználási területe és funkciója, de a praktikum és a leleményesség összefonódásával újszerű és érdekes megoldásoknak lehetünk tanui. 

Készítettünk már színházba díszletet, múzeumi megjelenésre kiállítási falat, nap mint nap készülnek reklámhátterek és sajtótájékoztatókra, divatbemutatókra, cégprezentációs célra egyszeri felhasználású falak.

A Sajtófal egyik nem mindennapi felhasználását mutatjuk most be, amely a fotótechnika és a mobileszközök különleges kombinációjával született ...

Gönczi Gábor adott interjút.

Üzletdekoráció és reklámmegoldások

Aki üzlettel, kirakattal rendelkezik tudja milyen fontos a külcsin, az első benyomás jelentősége!

Törekedjen arra, hogy a belépő leendő vásárlója egy vonzó és informatív légkörbe lépjen és az üzletben eltöltött idő kellemes hangulatban teljen. 
Tudat alatt a dekorációnak rendkívül erős a hatása.

Az üzlet dekorálása akkor jó, ha nem öncélú és nem ad hoc jelleggel készül

Miután megnézte a referencia képeket, pontokba szedtünk 10 tanácsot, amiről tudnia kell mielőtt nekilátna az üzletdekoráció készítéséhez...

Tóth Team és a T3 – felpörgetve!

Nem sok olyan „vállalat” van a világon, mely akkora nyilvánosság előtt jelenne meg, mint egy versenyistálló! 
A Tóth Team csapata egy ilyen „partnercég”, éppen ezért az esetükben csupán igényes, kompromisszumok nélküli megoldások jöhetnek számításba.

Mobil kiállítási pult és határoló fal a "hátizsákban": Motorverseny a világ körül

Szakítva a konvenciókkal ...

A reklámzajból kiemelkedni különösen nehéz FELADAT.
Különlegeset és formabontót alkotni, BÜSZKESÉG.
Ha a szakma is felfigyel, az egy óriási ELISMERÉS.

Fantáziával számtalan megoldás és az átlagos megjelenéstől eltérő reklámot lehet létrehozni.

Partnereinknek merész, a konvenciókkal szakító mobil háttereket készítünk, azzal a meglepő ténnyel, hogy mindegyik termék szerszám nélkül állítható fel, személyautó csomagtartójában szállítható.

 

 

Kiállítási installáció - szerszám nélkül

Igényei túlmutatnak a standard reklámeszközökön? 
Nem baj, ha Ön nem a kompromisszumok embere! 

Egy önmagára valamit adó cég a marketing minden területét igyekszik kihasználni. 
Speciális „vállalkozást” jelent egy kiállításon történő részvétel. Nos, ha erről van szó, bizony lehet „kínlódni” a hagyományos megoldásokkal, vagy választhat egy igazán különleges és egyedi rendszert, a T3-at…

Kiállítás - reklám - promóció

Kiállítási- és reklám eszközök széles választékát kínáljuk, a standard mobil prezentációs eszközöktől kezdve a felturbózott változatokig.

Kínálatunkban azok a kedvelt mobil kiállítási állványok szerepelnek amik szerszám és szakértelem nélkül bárki felállíthat.
Összecsomagolva kis helyen szállíthatók és tárolhatók, reklám, promóció és kiállítás alkalmával pedig rövid idő alatt bevethetők:
Rollup bannerek, reklámzászlókpromóciós pultokreklámhátterek, sajtófalakmegállító táblákprospektustartó állványok stb..

Cégtáblák és épületfeliratok

Ma már nem az a kérdés, hogy kell e cégtábla, hanem az hogy milyen...

Korszerű és esztétikus céges feliratok, típusmegoldások közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb cégtábla verziót.
Rohanó világunkban egyre fontosabb szerepet kap a láthatóság. Mérje fel lehetőségeit, környezetének szokásait, találja meg cégtáblájához a legoptimálisabb helyet.
Ne hagyja, hogy partnerei elmenjenek cége mellett !

Óriás méretű háttérfalak

Számos rendezvény, kiállítás, sajtótájékoztató elengedhetetlen kelléke a nagy méretű háttér használata. A tágas terekbe, méretes pódiumokra érthető módon elkerülhetetlen az óriás méretű fotóhátterek, sajtóhátterek alkalmazása. A méretes fal az esemény jelentőségét is megmutatja, így a kivitelezés minősége sem lehet kérdés.

Ügyfeleink számára a magas minőség és az újból felhasználható megoldás lehetőséget ad arra, hogy költséghatékonyan szervezzék és grafikázzák az ismétlődő vagy témájában megújuló hátteret.
 

 

Több, mint megállítótábla..

Amikor az ügyfél pontosan tudja mit jelent KÜLÖNBÖZNI, másnak lenni, kitűnni a szabvány megoldások közül...

Bemutatunk néhány megállítótáblát, amik mellett nem lehet csak úgy elmenni. 

 

Strandzászló, ami magasba emeli cégét

Strandzászló (beach flag) nekünk is a kedvencünk, mert ...

 • figyelemfelkeltő
 • látványos
 • lényegretörő
 • igazán hatásos
 • kiemelkedően magas
 • változatos formában
 • 3 stílusban és 13 méretben
 • télen-nyáron ...
 • kültéren a legjobb reklám
 • ... és aki használja, megszereti!

Nézze meg a lehetőségeket és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb strandzászlót!

MOBIL KIÁLLÍTÁSI STAND - T3

Bábolna Bio választása – sikerre szerelve

Ha születik egy sikertörténet, az mámoros pillanat. Azt azonban sosem szabad elfelejteni, hogy ezekért a sikerekért dolgozni kell. Figyelni, alaposan átgondolni, kombinálni, jól választani, hogy minden a lehető legjobban menjen…

 

SAJTÓFALBÓL DÍSZLET

A Békéscsabai Jókai Színház különleges megoldással emelt új díszletet a "Kapj el" című musical számára.
A színpadi díszlet alapötlete - Juhász Katalin díszlettervezőt dicséri -egy különlegesen látványos befoglaló tér, aminek megvalósítását pop up sajtófal szerkezetekből álmodta meg a színház.

A sajtófal szerkezeteket megnövelve és egymásba forgatva, a domború és homorú felületek megnyomtatásával egy teljesen új, különleges és ötlettel teli kombinációs háttér megoldást láthattak a nézők.

KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK

Kivitelezés szempontjából néhány munkára különösen büszkék vagyunk.
Sok esetben olyan tervet kell megvalósítanunk, amihez több fejtörés, ötlet, megoldási alternatíva szükséges.
Ilyenkor a gyártást lázas kutatómunka előzi meg, hogy a tervből élő reklámot hozhassunk létre.

Meg kell találnunk az elvárásoknak legmegfelelőbb alapanyagot, a legoptimálisabb és a legbiztonságosabb összeállítást stb, hogy megrendelői szempontoknak maximálisan eleget tudjunk tenni. Természetesen mindíg REKORD IDŐ alatt.

Megrendelőinknek köszönhetően számos érdekes forma, megoldás is született.

KIRAKATI INFORMÁCIÓ ÉS DEKORÁCIÓ

FELADAT:
Legyen esztétikus, átlátható, informatív és töltse meg élettel a kirakati részt.
Az információ legyen könnyen és gyorsan cserélhető, a teljes kirakati kép variálható, bővíthető.

..és természetesen hozzon több profitot!

Világító kirakati függesztő rendszer ingatlanirodáknak, utazási irodáknak, irodaházak számára, bővebb leírás és árakat a linkre kattintva talál.