Animált Fólia

Az animált fólia nagyszerű tömeges megjelenést biztosít pédául olyan termékek számára, amelyek minden áruház polcain megtalálhatóak. Az egyes kivitelekből rendelhető minimális mennyiség 50 darab.  

Mi is igazából az Animált Fólia?

Fizikai jellemzőit nézve leginkább egy fóliához hasonlítható, de funkcióját tekintve világító panel. A legnagyobb előnye, hogy elképesztően vékony, akár egy papírlap, mégis nagy fényerővel pompázik.
A színes grafika eltérő időben különböző helyeken világítható meg, a megálmodott animáció szerint történik a reklám fólia programozása. Végeredményként a grafika különböző részei villannak fel, ezáltal látszólagos mozgásba lendül a kép.

Jellemzők:

- papírlap vékonyságú
- tökéletesen rugalmas, így akár íves felületre is fel lehet helyezni
- alacsony energiafogyasztású
- hosszú élettartamú (8-15 ezer óra)
- állandó és egyenletes kivilágítás, amely nem irritálja a szemet

- maximális méret: 520*370mm

Működési elv röviden:

A fény forrása egy foszforos keverék amely egy átlátszó, áramvezető ITO filmen van szétszórva és egy áramvezető réteggel van lefedve.
A legvékonyabb megvilágítható felület 1 mm, és a jelenlegi technikai hátterünkkel 20-22 animált lépést programozhatunk a fóliákba.

  Referencia videó:

 

Árak, lehetőségek:

Az Animált világító fóliák esetében minden animációhoz tartozik egy úgynevezett modell-költség, amely a kívánt animáció programozását foglalja magában. A modell költség több fólia rendelésekor eloszlik adott darabszámra, így a darabárak nagyságrendekkel csökkenhetnek.

Minimális rendelési mennyiség egy adott kivitelből: 50 db!

Pontos árajánlatot a fólia mérete, darabszám és az animáció bonyolultsága ismeretében tudunk adni, ezért kérjük az animációt tartalmazó .gif fájlt juttassák el hozzánk emailen!